Skip to main content

Hallå där Ann-Sofie Hörlin, hållbarhetschef på SAS som är partner till TreePower.

Hur ser du på behovet av hållbart flygbränsle?
– Efterfrågan på hållbart flygbränsle är stor men tillgången är alldeles för låg, vilket gör att priset idag är 3–5 gånger högre än fossilt flygbränsle. För att påskynda omställningen måste tillverkningen öka och flygbolagen ha en rimlig möjlighet att täcka de ökade kostnaderna.

Vad är din vision för framtidens flyg?
– Min vision för framtidens flyg är att det är en självklar del i vårt transportsystem. Hur ska framtida generationer förstå världen om de inte får upptäcka den? I framtiden flyger vi klimatsmart och ljudlöst, samtidigt som hela resan går smidigare och snabbare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Som prenumerant på TreePowers nyhetsbrev får du information om aktuella händelser och framsteg, samt inbjudningar till event.

Ange E-postadress: